Medlemskap

Styrelsen jobbar helt ideellt för invånarna i Marieholm och behöver i gengäld stöd av dig som bor i Marieholm med omnejd. Vi hoppas och tror att du, liksom vi, tycker det är viktigt att Byaföreningen agerar i lokala frågor och för Marieholm.

Ju fler medlemmer vi är, desto lättare kan vi göra vår röst hörd och agera tillsammans. Om du som redan är medlem värvar grannar och andra bekanta i byn hjälper du till att öka gemenskapen i byn.

Det är enkelt att bli medlem i Marieholms byaförening

.

Medlemskapet kostar endast 100:-/år och hushåll.
Betalning görs via bankgiro 483-8371.
Eller via Swish 123 534 20 43

Uppge namn, adress, e-post, mobilnummer, ev medlemsnummer och helst ert födelsedatum
(ej de fyra sista) via inbetalning.
Detta för att vi skall kunna registrera er i vår nya medlemsapp, Cardskipper.

Vi inser att vi frågar efter mycket info men hoppas ni har förståelse för detta då det handlar om en första registrering i vårt nya system.

När vi får in medlemsavgiften får ni en inbjudan att ladda ned appen där ni hittar ert digitala medlemskort, information, inbjudningar och ev. erbjudanden från Byaföreningen eller våra sponsorer.

Vill du hellre ha ett inbetalningskort?

Meddela kassör eller ordförande så ordnar vi det åt dig.

Medlemsapp kommer inom kort

Nytt för 2019 är att föreningen har skaffat en medlemsapp via Cardskipper. I appen finns allt du

behöver: medlemskort, inbjudningar till arrangemang, kontaktuppgifter till styrelsen och

du kan också läsa aktuella sammanfattningar från styrelsemötena direkt i din telefon eller läsplatta.

Appen testas just nu av styrelsen och vi hoppas kunna släppa den  till medlemmar i mars 2019.